Menu

Bootcamp

Je gaat met een gemotiveerde groep onder leiding van een professionele trainer ongeveer 90 minuten bewegen en trainen in de buitenlucht. Als groep, in tweetallen of tijdens een circuittraining werk je aan conditie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Hard werken en lekker fit worden zorgt voor een actieve en vitale leefstijl. Bootcamp is geschikt voor iedereen. Elke deelnemer traint op zijn of haar eigen niveau.

Uitdagend en gevarieerd programma.

F!T Bootcamp verzorgt een uitdagend en gevarieerd programma. Wij zorgen ervoor dat je tijdens elke training jouw fysieke prikkel krijgt. De les heeft altijd een aantal vaste trainingselementen, zoals hardlopen, springen, push-ups, squats, lunges en buikspieroefeningen. Daarbij maak je grotendeels gebruik van jouw eigen lichaamsgewicht als weerstand. Tevens maken wij gebruik van verschillende materialen zoals TRX, kettlebells, autobanden en balken.

Gratis proefles!

Spreekt F!T Bootcamp je aan? Wil je ook ervaren hoe heerlijk het is om buiten te sporten en om samen met anderen aan jouw doelen te werken? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

Tijden

Zondagochtend 10.00 uur – 11.30 uur
Woensdagavond 20.00 uur – 21.30 uur